fbpx
Leestijd: 2 minuten

Oude wijsheid:

“Oma hoe ga je om met pijn?”

′′Met je handen, schat. Als je het met je geest doet, verhard de pijn nog meer.”

′′Met je handen, oma?”

′′Ja, ja. Onze handen zijn de antennes van onze ziel. Wanneer je ze beweegt door te naaien, koken, schilderen, de aarde aan te raken of in de aarde te zinken, sturen ze signalen van zorgzaamheid naar het diepste deel van jou en je ziel kalmeert.
Zo hoeft ze geen pijn meer te sturen om het te laten zien.

′′Zijn handen echt zo belangrijk?”

′′Ja mijn meisje Denk aan baby ‘s: ze leren de wereld kennen dankzij hun aanraking. Als je naar de handen van oudere mensen kijkt, vertellen ze meer over hun leven dan elk ander deel van het lichaam. Alles wat met de hand wordt gemaakt, zo wordt gezegd, is gemaakt met het hart want het is echt zo: handen en hart zijn verbonden. Maseussen weten dit: wanneer ze iemands lichaam met hun handen aanraken, creëren ze een diepe verbinding. Denkend aan geliefden: Als hun handen aanraken, houden ze op de meest sublieme manier van elkaar.”

′′Mijn handen oma… hoelang heb ik ze niet zo gebruikt!”

′′Beweeg ze mijn meisje, begin met creëren en alles in je zal bewegen. De pijn zal niet voorbijgaan. Maar het wordt wel het beste meesterwerk. En het doet geen pijn meer. Omdat je erin geslaagd bent om je essentie te borduren.”

Elena Barnabé

pomme-5 klein

Schrijf je in voor het volgende webinar:

10 voedingstips bij MIGRAINE

Wil jij weten wat mij heeft geholpen? 

Vraag dan het E-book aan, waarin ik je mijn 10 beste voedingstips met je deel:

migraine en hooggevoeligheid (HSP)

Schrijf je in voor het volgende webinar:

10 voedingstips bij MIGRAINE

Wil jij weten wat mij heeft geholpen? 

Vraag dan het E-book aan waarin ik je mijn 10 beste voedingstips met je deel: