fbpx

woensdag 31 augustus 9.30 uur

me2 b

GRATIS WEBINAR

VOEDING   |   GEZONDHEID   |   MIGRAINE

woensdag 31 augustus 9.30 uur
Schrijf je nu in:

GRATIS WEBINAR

VOEDING

GEZONDHEID

MIGRAINE

woensdag 31 augustus 9.30 uur
Schrijf je nu in:

Ps. Komt deze datum niet uit? Stuur me HIER een bericht, dan zet ik je op de lijst van het volgende webinar.

pomme-5 klein

Ruim 2.000 man gingen je voor!

‘Mariekes verhaal is in deze turbulente tijd écht van toegevoegde waarde!’

vitaal ouderschap

Wat kun je verwachten?

 

✅ een eerlijk, compleet en persoonlijk voedingsverhaal
✅ inspiratie
✅ verdieping
✅ bewustwording
✅ tips voor thuis
 

Op een unieke manier neem ik je mee op mijn reis door Amerika, Australië en Brazilië. Gaandeweg leer ik begrijpen waarom de verbinding met voeding zo belangrijk is om stappen te zetten naar een duurzame gezondheid en geluk. Het grootste kado? Mijn migraines zijn verdwenen als sneeuw voor de zon.

Wat kun je verwachten?

 

✅ een eerlijk, compleet en persoonlijk voedingsverhaal
✅ inspiratie
✅ verdieping
✅ bewustwording
✅ tips voor thuis
 

Op een unieke manier neem ik je mee op mijn reis door Amerika, Australië en Brazilië. Gaandeweg leer ik begrijpen waarom de verbinding met voeding zo belangrijk is om stappen te zetten naar een duurzame gezondheid en geluk. Het grootste kado? Mijn migraines zijn verdwenen als sneeuw voor de zon.

‘Heerlijk, ik was even op een gezonde vakantie!’

neem contact op met Marieke de Zwaan

Vitale Doorbraak

 

Een ‘Vitale Doorbraak’ laat jou zien,

wie je bent en wie je wilt zijn…

 

Want hoezeer bepaalde situaties je in de greep lijken te hebben, 

je hebt altijd een keuze hoe hiermee om te gaan.

 

Door hier stap voor stap aan te werken,

op een manier die bij jou past,

open je de deur naar meer gezondheid en geluk!

 

ir. Marieke de Zwaan

internationaal expert voeding & leefstijl   |   spreker   |   coach

Vitale Doorbraak

 

Een ‘Vitale Doorbraak’ laat jou zien,

wie je bent en wie je wilt zijn…

 

Want hoezeer bepaalde situaties je in de greep lijken te hebben, 

je hebt altijd een keuze hoe hiermee om te gaan.

 

Door hier stap voor stap aan te werken,

op een manier die bij jou past,

open je de deur naar meer gezondheid en geluk!

 

ir. Marieke de Zwaan

internationaal expert voeding & leefstijl   |   spreker   |   coach

afvallen, waarom lukt het niet?

‘WOW, wat heb jij mij geraakt. Ik tik dit bericht terwijl de tranen over mijn wangen lopen…’

GRATIS WEBINAR

VOEDING   |   GEZONDHEID   |   MIGRAINE

woensdag 31 augustus 9.30 uur
Schrijf je nu in:

GRATIS WEBINAR

VOEDING

GEZONDHEID

MIGRAINE

woensdag 27 juli 9.30 uur
Schrijf je nu in:

Ps. Komt deze datum niet uit? Stuur me HIER een bericht, dan zet ik je op de lijst van het volgende webinar.

Lees hier de uitgebreide REVIEWS

 

‘Wow wat heb jij mij geraakt. Ik tik dit bericht terwijl de tranen over mijn wangen lopen… Dit is mijn verhaal. Hoe mooi laat jij de samenhang zien van hoe ik ook holistisch naar het leven kijk en me verwonder, beseffend deel te zijn van het grote geheel. Niet superieur maar onderdeel van… Ubuntu. Dikke dank voor het delen van je verhaal!’

Lisette Tiggelaven
Reflexologiepraktijk Lisette

 

‘Super webinar bijgewoond! Gaaf verhaal, inzichten & doorbraken, erg inspirerend! Het wordt op een fijne manier verteld waardoor het naast interessant ook heel begrijpelijk wordt gemaakt!’

Annekee Groeninx

 

‘Mariekes verhaal is in deze turbulente tijd écht van toegevoegde waarde. Ze vertelt een verfrissend, persoonlijk en laagdrempelig voedingsverhaal. Middels haar reizen over de continenten ziet ze met eigen ogen de gevolgen van onze manier van leven voor mens en natuur. Voor mij is dit bekend terrein, maar uiteindelijk zou iedereen dit moeten horen.’

Marion Pluimes
Eigenaar de Groene Kookacademie en restaurant LOFF

 

‘Ik denk nog vaak na over de dingen die Marieke vertelde. Onder andere over voeding, ik ging hier echt van ‘aan’. Ze heeft mij weer nieuw ‘Food for Thought’ gegeven, zo fijn! Ik weet dat ik niet zo snel van anderen iets aanneem, maar Marieke heeft mij overtuigd!

Anna van Remundt, 38 jaar
eigenaar van Kids Awareness Club

 

‘De presentatie was heel professioneel. Heel goed verzorgd en met lichtheid gebracht. Prachtig met die foto’s ook. Complimenten!

Deze week was ik een paar dagen ziek (dat was zeker 10 jaar geleden). Dat vroeg me naar de signalen van mijn lichaam te luisteren. Toeval? En dat was o.a. ook wat mij van jouw verhaal bijbleef. Dat de connectie met voeding maken zo belangrijk is. En dat wij als ‘keukenchefs’ het zelf in de hand hebben!’

 Claudia Näring

 

‘Op tv word je doodgegooid met programma’s over voeding en gezondheid. Eerlijk gezegd luister ik niet meer zo goed. Echter, jij wist de zaal tot het einde te boeien. Het was doodstil, heel knap! Wat mij persoonlijk geholpen heeft, is dat ik weer meer op mijn voeding ga letten. Ik ben weer even wakker geworden.
  Wat ook erg aansloeg, was de intro met het mooie lied van Harrie Jekkers, waardoor er rustige sfeer ontstond en jij meteen de volle aandacht van de zaal had. Jouw verhaal is absoluut de moeite waard om naar te luisteren!’

Marijke Smit
Vrouwen van Nu

 

‘Marieke heeft op zeer professionele wijze een bijdrage geleverd aan het congres van de Nederlandse Academie voor Eetstoornissen. Ze is zorgvuldig in de aanpak, het contact met de toehoorders en de uitvoering. Haar kennis over sustainable lifestyle en belang van gezonde voeding heeft ze op creatieve wijze weten in te vlechten in een luchtige maar belangrijke boodschap voor de deelnemers aan het congres. Ze is flexibel en stemt goed af met haar opdrachtgever. Echt een aanrader!’

Karin Tobias – Dillen
Clinical psychologist – Head of Department for Outpatients (hoofd behandelzaken) at GGz Centraal

 

 ‘Marieke sprak op een evenement van Stichting Ucademy over taboes over voeding. Het was een verhalende talk, soms bijna poëtisch. Ze neemt je mee op haar reizen en beschrijft wat ze daar zag, en leerde. Die manier van vertellen is fijn, want voeding is een zeer omstreden onderwerp. Marieke is een aanrader voor iedereen die meer inzicht wilt krijgen in gezonde voeding, en de manier waarop voedsel bewerkt wordt. Haar punt was helder: ‘they who stir the pot, rule the world.’ En dan met een knipoog naar haar publiek: ‘hoe vaak roer jij je pot eigenlijk?’.’

Eva-Lisa Janssen, 27 jaar
oprichter Stichting Ucademy

 

‘Marieke heeft voor ons een webinar verzorgd waarin ze haar persoonlijke verhaal heeft gedeeld (online) met een flink aantal collega’s. Mooie manier om ons weer te triggeren in de juiste voeding, de tijd nemen voor voeding en hier plezier en gezelligheid aan te beleven. Dit was een mooie aanvulling voor ons op ons zgn. Winterfit programma dat we deze winter binnen Heembouw georganiseerd hebben. Dank Marieke!’

 Gilian Gratama van Andel
HR businesspartner bij Heembouw 

 

‘Marieke is gepassioneerd en heeft veel kennis van voeding. In haar lezingen neemt ze je op een prettige manier mee in haar verhaal,je raakt nieuwsgierig naar meer en geïnspireerd. Ze opent je ogen, zonder te stigmatiseren of te oordelen! Mooi om op deze wijze mensen meer bewust te laten worden!’

Pien Romme, 38 jaar
Kindercoach

 

 

 

Lees hier de uitgebreide REVIEWS

 

‘Wow wat heb jij mij geraakt. Ik tik dit bericht terwijl de tranen over mijn wangen lopen… Dit is mijn verhaal. Hoe mooi laat jij de samenhang zien van hoe ik ook holistisch naar het leven kijk en me verwonder, beseffend deel te zijn van het grote geheel. Niet superieur maar onderdeel van… Ubuntu. Dikke dank voor het delen van je verhaal!’

Lisette Tiggelaven
Reflexologiepraktijk Lisette

 

‘Super webinar bijgewoond! Gaaf verhaal, inzichten & doorbraken, erg inspirerend! Het wordt op een fijne manier verteld waardoor het naast interessant ook heel begrijpelijk wordt gemaakt!’

Annekee Groeninx

 

‘Mariekes verhaal is in deze turbulente tijd écht van toegevoegde waarde. Ze vertelt een verfrissend, persoonlijk en laagdrempelig voedingsverhaal. Middels haar reizen over de continenten ziet ze met eigen ogen de gevolgen van onze manier van leven voor mens en natuur. Voor mij is dit bekend terrein, maar uiteindelijk zou iedereen dit moeten horen.’

Marion Pluimes
Eigenaar de Groene Kookacademie en restaurant LOFF

 

‘Ik denk nog vaak na over de dingen die Marieke vertelde. Onder andere over voeding, ik ging hier echt van ‘aan’. Ze heeft mij weer nieuw ‘Food for Thought’ gegeven, zo fijn! Ik weet dat ik niet zo snel van anderen iets aanneem, maar Marieke heeft mij overtuigd!

Anna van Remundt, 38 jaar
eigenaar van Kids Awareness Club

 

‘De presentatie was heel professioneel. Heel goed verzorgd en met lichtheid gebracht. Prachtig met die foto’s ook. Complimenten!

Deze week was ik een paar dagen ziek (dat was zeker 10 jaar geleden). Dat vroeg me naar de signalen van mijn lichaam te luisteren. Toeval? En dat was o.a. ook wat mij van jouw verhaal bijbleef. Dat de connectie met voeding maken zo belangrijk is. En dat wij als ‘keukenchefs’ het zelf in de hand hebben!’

 Claudia Näring

 

‘Op tv word je doodgegooid met programma’s over voeding en gezondheid. Eerlijk gezegd luister ik niet meer zo goed. Echter, jij wist de zaal tot het einde te boeien. Het was doodstil, heel knap! Wat mij persoonlijk geholpen heeft, is dat ik weer meer op mijn voeding ga letten. Ik ben weer even wakker geworden.
  Wat ook erg aansloeg, was de intro met het mooie lied van Harrie Jekkers, waardoor er rustige sfeer ontstond en jij meteen de volle aandacht van de zaal had. Jouw verhaal is absoluut de moeite waard om naar te luisteren!’

Marijke Smit
Vrouwen van Nu

 

‘Marieke heeft op zeer professionele wijze een bijdrage geleverd aan het congres van de Nederlandse Academie voor Eetstoornissen. Ze is zorgvuldig in de aanpak, het contact met de toehoorders en de uitvoering. Haar kennis over sustainable lifestyle en belang van gezonde voeding heeft ze op creatieve wijze weten in te vlechten in een luchtige maar belangrijke boodschap voor de deelnemers aan het congres. Ze is flexibel en stemt goed af met haar opdrachtgever. Echt een aanrader!’

Karin Tobias – Dillen
Clinical psychologist – Head of Department for Outpatients (hoofd behandelzaken) at GGz Centraal

 

 ‘Marieke sprak op een evenement van Stichting Ucademy over taboes over voeding. Het was een verhalende talk, soms bijna poëtisch. Ze neemt je mee op haar reizen en beschrijft wat ze daar zag, en leerde. Die manier van vertellen is fijn, want voeding is een zeer omstreden onderwerp. Marieke is een aanrader voor iedereen die meer inzicht wilt krijgen in gezonde voeding, en de manier waarop voedsel bewerkt wordt. Haar punt was helder: ‘they who stir the pot, rule the world.’ En dan met een knipoog naar haar publiek: ‘hoe vaak roer jij je pot eigenlijk?’.’

Eva-Lisa Janssen, 27 jaar
oprichter Stichting Ucademy

 

‘Marieke heeft voor ons een webinar verzorgd waarin ze haar persoonlijke verhaal heeft gedeeld (online) met een flink aantal collega’s. Mooie manier om ons weer te triggeren in de juiste voeding, de tijd nemen voor voeding en hier plezier en gezelligheid aan te beleven. Dit was een mooie aanvulling voor ons op ons zgn. Winterfit programma dat we deze winter binnen Heembouw georganiseerd hebben. Dank Marieke!’

 Gilian Gratama van Andel
HR businesspartner bij Heembouw 

 

‘Marieke is gepassioneerd en heeft veel kennis van voeding. In haar lezingen neemt ze je op een prettige manier mee in haar verhaal,je raakt nieuwsgierig naar meer en geïnspireerd. Ze opent je ogen, zonder te stigmatiseren of te oordelen! Mooi om op deze wijze mensen meer bewust te laten worden!’

Pien Romme, 38 jaar
Kindercoach

 

 

 

vitaliteit op de werkvloer

Self-care should always have priority
and guess what… it’s fun!

Webinar Doorbeek MIGRAINE

woensdag 31 augustus 9.30 uur
Schrijf je nu in:

Webinar Doorbeek MIGRAINE

woensdag 31 augustus 9.30 uur
Schrijf je nu in:

Ps. Komt deze datum niet uit? Stuur me HIER een bericht, dan zet ik je op de lijst van het volgende webinar.