fbpx

Power Smoothie Challenge voor kinderen

De Power Smoothie Challenge is een leuke en leerzame manier om kinderen bewust te maken van het belang van gezonde voeding.

Voor wie?

Voor (basisschool) kinderen die durven! Want jouw kind wil leren over gezondheid, vindt het leuk om te experimenteren én zelf aan de slag te gaan (met fruit én groente!).
Op deze manier draag jij als ouder bij aan het gezondheidsbewustzijn van jouw kind. Wie wil dat nou niet?

Wat kun je verwachten?

In deze Online Challenge neem ik de kinderen 5 dagen lang mee in de wondere wereld van de regenboogkleuren van voeding. Je ontvangt elke dag een video van maximaal 5 minuten per dag. Bekijk deze bij voorkeur in de ochtend aan de ontbijttafel, bijvoorbeeld op de iPad. 

Wat is het resultaat?

Plezier in gezondheid!
Aan het einde van de week heeft jouw kind meer kennis over groente én fruit. Ook zijn ze in staat om zelf makkelijke receptjes te bereiden (evt. met hulp van de ouder).

Wat zijn de kosten?

Naast het online programma ‘Powersmoothie Challenge voor kinderen’, ontvang je als BONUS: 
  • het E-book Do & Don’ts van Powersmoothies
  • 3 verrassende Powersmoothie recepten voor Mama 
alleen NU
van 29 euro

voor slechts 17 euro!

Hoe doe ik mee?

Klik op de JA ik doe mee en de rest volgt vanzelf…

Happy Blending!

marieke blauw
online power smoothie challenge voor kinderen

Powerrrrrrrr…

Ervaringen

‘We hebben als gezin de Power Smoothie Challenge van Marieke een week gedaan. Het is een laagdrempelige manier om kinderen bewuster te maken van de kwaliteiten van groenten en fruit. Maar het was vooral erg leuk om met elkaar te maken en smaken te proeven!’
Liesbeth Hoek

‘Samen met mijn jongens de Challenge gedaan. Iedere ochtend was een feestje! Snel de tafeldekken om vervolgens de nieuwe video te kijken. Na “Hallo, allemaal”, groente en fruit herkennen en iets te leren over de functie van de kleuren, gingen we samen  aan de slag. Ingrediënten verzamelen, eventueel schillen en verder de blender zijn werk laten doen.
De meningen over de smoothies konden per dag sterk uiteenlopen, maar dat maakt het juist zo leuk. Je leert combi’s te maken die niet altijd voor de hand liggen. De groene variant was bij ons favoriet!’

Barbara Brugman