fbpx

PILOT Doorbreek Migraine

februari – mei 2022

VOEDING   |   MINDSET   |   PERSOONLIJKE GROEI

Van €1047,00    voor 547 euro!

PILOT Doorbreek Migraine

februari – mei 2022

VOEDING

MINDSET

PERSOONLIJKE GROEI

Van €1047,00    voor 547 euro!

Stel je voor…

je bent straks 80 en kijkt terug op je leven,
en je bent trots… op jezelf!

Omdat je op de momenten dat het niet zo lekker ging,
de kans hebt gegrepen,
om te werken aan jezelf,

om daarna doelgericht stappen te kunnen zetten,
naar datgene wat je wilde bereiken!

Dat zou geweldig zijn toch?

Herken je dit?

 • ‘Altijd die onzekerheid wanneer de MIGRAINE weer zal toeslaan.’
 • Ik voel me regelmatig schuldig naar mijn omgeving, als ik weer plat lig.’
 • ‘Nooit ga ik op pad zonder mijn medicatie en zonnebril.’

Hoe zou het voor je zijn als:

 • Jij weer aan het roer staat en niet de MIGRAINE?
 • Je weer grip hebt op je week- of dagplanning en niet alles om je aanvallen heen hoeft te plannen?
 • Jij vol zelfvertrouwen het leven tegemoet kijkt?

Maar ook:

 • Hoe zou het voor je omgeving zijn, als jij weer die stralende, energieke persoon bent die je zo graag wilt zijn?
pomme-8 klein vierkant

PILOT Doorbreek Migraine

februari – mei 2022

Van €1047,00    voor 547 euro!

Vragen? Boek HIER een gesprek of stuur me een EMAIL.

Let op: wees er op tijd bij.
Het aantal inschrijvingen is beperkt!

 

Maar hoe doe je dat?

Doe mee met de PILOT ‘Doorbreek Migraine’:

Tijdens dit traject ontdek je alle geheimen van gezondheid en ontwikkel jij je tot de meest stralende versie van jezelf op alle fronten. 

De holistische aanpak leert jou breder kijken naar je klachten en hoe je hier zelf invloed op hebt

Zo krijg je grip op de totaalbalans van jouw eigen gezondheid. 

Na 4 maanden sta jij weer aan het roer!

pomme-5 klein

Door stap voor stap aan jezelf te werken,
op een manier die bij jou past, 
open je de deur naar meer gezondheid en geluk.

 

Door stap voor stap aan jezelf te werken, op een manier die bij jou past, open je de deur naar meer gezondheid en geluk.

 

Wat krijg je?

4 maanden intensieve begeleiding (online)

 • Kickstartsessie: krijg een persoonlijke kickstart sessie, zodat je direct weet waar je nu mee aan de slag kunt.
 • Tijdens de groepstrainingen, zoomen we in op de volgende thema’s:
 • Voeding
  Levensmissie
  Emoties & de ander
  Gedachten & Overtuigingen
  Persoonlijk leiderschap
 • ‘Master Your Health’ * (begeleiding op het gebied van voeding, beweging, ontspanning, mindset) 
 • Suppletie advies
 • Tussentijds Live Q&A’s stel hier al je vragen
 • 3 individuele coachsessies
 • onbeperkt vragen stellen Deze 4 maanden sta ik voor je klaar. Op elk moment mag jij je brandende vragen aan mij te stellen en krijg je altijd antwoord van mij persoonlijk.
 • PREMIUM Community 1.0 Wordt onderdeel van de PREMIUM Community 1.0, welke ondersteuning en betrokkenheid biedt voor de leden van de groep.
 • Aqua-blauwe ‘Pomme Sustainable Lifestyle’ journal met pen om dagelijks in te reflecteren
 • 3x Masterclass FOOD (leer alles over het waarom, hoe en wat)
 • Visie gezonde leefstijl (begrijp het systeem waarin we leven)
 • Fuel Your Body (laat voeding voor je werken)
 • Jump to the next level (ontdek hoe te bewegen)
 • Let it flow (optimaliseer ontspanning)
 • Master Your Mind (bestuur je mindset)
 • HELP & Cravings (krijg grip op je gedrag)
 • ‘Become a Masterchef’ (dit leer je nergens!)
 • Toegang tot ‘My Forest’ (weet wat je eet)
 • een praktisch meetbaar actieplan (zorg dat je elke dag kleine stapjes maakt)
 • zicht op het grotere plaatje (begrijp wat je doet)
 • met handige handouts om te bewaren
 • BONUS

  • 6 weken Powersmoothie Challenge (leer alles over Powersmoothies, met o.a. 33 recepten mét groente!)
  • Vegan Database

februari t/m mei 2022

 • Kick Off: grip op gezondheid
 • Module 1: Voeding en leefstijl 
 • Live Q&A 
 • Module 2: Wat wil de Migraine jou vertellen?
 • Live Q&A 
 • Module 3: Rust in je hoofd  
 • Live Q&A 
 • Module 4: Energie in beweging 
 • Live Q&A 
 • Module 5: Migraine als vriend
 • Live Q&A 
 • Afsluiting: 27 mei 
NB. De individuele coachgesprekken zijn in overleg.
pomme-50 klein vierkant

PILOT Doorbreek Migraine

februari – mei 2022

Van €1047,00    voor 547 euro!

Let op: wees er op tijd bij.
Het aantal inschrijvingen is beperkt!

Dit is voor jou als:

 • Je wilt werken aan jezelf.
 • Je bent daarbij bereid jezelf in de spiegel aan te kijken. 
 • Je gunt jezelf dit kado.
NB: Dit programma is voor iedereen geschikt, jong, oud, nieuw óf je hebt al heel wat stappen gemaakt met voeding en gezonde leefstijl. 

Dit is NIET voor jou als:

 • Als jij gewend bent dat anderen het altijd oplossen of dat het vanzelf wordt opgelost.
 • Als jij denkt dat verandering niet mogelijk is of geen zin heeft.
 • Als jij op zoek bent naar een magische pil en er zelf niets voor wilt doen.

Hoeveel tijd kost het programma?

Naast de online bijeenkomsten, kost het integreren van de adviezen ca. 5 tot 15 minuten per dag. Het is aan jou de keuze hoeveel tijd je wilt stoppen in de ondersteunende informatie en verdiepende opdrachten.

PREMIUM Kickstart sessie

Je begint het Premium traject met een Kickstart sessie, zo weet je direct waar je je aandacht op moet focussen. In dit online 1:1 gesprek bespreken we jouw situatie en wat je eerste stap richting jouw doelen gaat zijn. 

Verlaafd aan koffie, maar is het gezond?

Leer luisteren naar het fluisteren van je lichaam,
zodat het niet hoeft te schreeuwen.

 

Wat anderen zeggen:

Leer luisteren naar het fluisteren van je lichaam, zodat het niet hoeft te schreeuwen.

 

Wat anderen zeggen:

‘Ik had bijna dagelijks hoofdpijn en hiervan zette 80% zich om in migraine. Nadat ik begonnen ben met het volgen van Master Your Health ging ik als snel van 5-6 aanvallen per week naar ongeveer 1-2 migrane-aanvallen. 

Ik ben de stappen die voor mij goed voelde geleidelijk aan gaan implementeren in mijn leven. Ik dacht altijd dat ik redelijk gezond leefde, maar dat viel toch tegen.

Het is absoluut de moeite waard om dit programma te volgen als je veel last hebt van hoofdpijn en/of migraine. Maar ook zonder deze klachten zal je gezondheid en energie-niveau zeker verbeteren.’

Kim Mol, 37 jaar

‘Ik had bijna dagelijks hoofdpijn en hiervan zette 80% zich om in migraine. Nadat ik begonnen ben met het volgen van Master Your Health ging ik als snel van 5-6 aanvallen per week naar ongeveer 1-2 migrane-aanvallen. 

Ik ben de stappen die voor mij goed voelde geleidelijk aan gaan implementeren in mijn leven. Ik dacht altijd dat ik redelijk gezond leefde, maar dat viel toch tegen.

Het is absoluut de moeite waard om dit programma te volgen als je veel last hebt van hoofdpijn en/of migraine. Maar ook zonder deze klachten zal je gezondheid en energie-niveau zeker verbeteren.’

Kim Mol, 37 jaar

Kim

‘De MIGRAINE beheerste mijn leven en nam een hoop plezier weg. Na het zien van het webinar ‘Doorbreek MIGRAINE kon ik gewoon niet geloven dat het anders zou kunnen! 

Na persoonlijk contact met Marieke ben ik gestart met Master Your Health, mede door de holistische aanpak van het programma. Ik geloof er namelijk ook in dat alles met elkaar in verbinding staat en je het lichaam als geheel moet bekijken. 

Ondanks dat ik zelf al bezig was op het gebied van voeding en meditatie ging er een wereld voor mij open! Ik heb nu minder MIGRAINE en de aanvallen zijn minder heftig. Daardoor hoef ik minder medicatie te slikken.  Ook weet ik beter waar het vandaan komt, waardoor ik mijn grenzen beter kan bepalen. 

Zelfs als je geen last hebt van migraine, dan kan de de holistische benadering van dit programma een waardevolle bijdrage zijn om je leven te verrijken en gezonder te maken. Een cadeau om jezelf te gunnen!’

Sabine van der Zanden

‘De MIGRAINE beheerste mijn leven en nam een hoop plezier weg. Na het zien van het webinar ‘Doorbreek MIGRAINE kon ik gewoon niet geloven dat het anders zou kunnen! 

Na persoonlijk contact met Marieke ben ik gestart met Master Your Health, mede door de holistische aanpak van het programma. Ik geloof er namelijk ook in dat alles met elkaar in verbinding staat en je het lichaam als geheel moet bekijken. 

Ondanks dat ik zelf al bezig was op het gebied van voeding en meditatie ging er een wereld voor mij open! Ik heb nu minder MIGRAINE en de aanvallen zijn minder heftig. Daardoor hoef ik minder medicatie te slikken.  Ook weet ik beter waar het vandaan komt, waardoor ik mijn grenzen beter kan bepalen. 

Zelfs als je geen last hebt van migraine, dan kan de de holistische benadering van dit programma een waardevolle bijdrage zijn om je leven te verrijken en gezonder te maken. Een cadeau om jezelf te gunnen!’

Sabine van der Zanden

is koffie gezond

‘Ik had veel last van migraine en had ook al veel geprobeerd om ervanaf te komen. Maar niets hielp echt. Na het zien van het webinar en een persoonlijk gesprek met Marieke, heb ik besloten mee te doen met ‘Master Your Health’.

Ik was erg verrast door de volledigheid van het programma. Je ziet dat er echt veel werk, tijd en liefde in het programma is gestoken. De prijs-kwaliteit zit ook goed, wat de stap voor mij ook iets gemakkelijker maakte. Tijdens het volgen van de modules met de ondersteunende Live Q&A’s werd ik eraan herinnerd hoe belangrijk én mooi het is om goed voor mezelf te zorgen.

Ik had niet durven geloven dat de impact op de migraines zo groot zou zijn. Ik ging van 7-8 MIGRAINE-aanvallen per week terug ging naar 1-2. Nu ik de tools in handen heb, weet ik wat ik te doen heb.

Maar bovenal heb ik mijn liefde voor voeding weer teruggekregen!

Voor eenieder die kampt met de onzekerheden die de migraine met zich meebrengt, kan ik dit programma zeker aanraden!’

Isabelle van Gucht

‘Ik had veel last van migraine en had ook al veel geprobeerd om ervanaf te komen. Maar niets hielp echt. Na het zien van het webinar en een persoonlijk gesprek met Marieke, heb ik besloten mee te doen met ‘Master Your Health’.

Ik was erg verrast door de volledigheid van het programma. Je ziet dat er echt veel werk, tijd en liefde in het programma is gestoken. De prijs-kwaliteit zit ook goed, wat de stap voor mij ook iets gemakkelijker maakte. Tijdens het volgen van de modules met de ondersteunende Live Q&A’s werd ik eraan herinnerd hoe belangrijk én mooi het is om goed voor mezelf te zorgen.

Ik had niet durven geloven dat de impact op de migraines zo groot zou zijn. Ik ging van 7-8 MIGRAINE-aanvallen per week terug ging naar 1-2. Nu ik de tools in handen heb, weet ik wat ik te doen heb.

Maar bovenal heb ik mijn liefde voor voeding weer teruggekregen!

Voor eenieder die kampt met de onzekerheden die de migraine met zich meebrengt, kan ik dit programma zeker aanraden!’

Isabelle van Gucht

water c

Na mijn scheiding ben ik bij Marieke het PREMIUM traject gaan volgen, met als doel om als werkende moeder van 2 kinderen meer energie te krijgen en het leven beter aan te kunnen. Door het PREMIUM-traject is het me gelukt mijn eetpatroon blijvend te veranderen en is de chronische ontsteking in mijn knie, waar ik al 13 jaar last van had, als sneeuw voor de zon verdwenen. Ook op psychologisch vlak heeft Marieke me erg geholpen en kon ze me zelfs via het digitale scherm inzichten geven die me erg geholpen hebben bij mijn weg omhoog. Marieke is zeer professioneel en kundig op alle verschillende aspecten die ze behandelt, aanrader!’
Jorien, 45 jaar

Na mijn scheiding ben ik bij Marieke het PREMIUM traject gaan volgen, met als doel om als werkende moeder van 2 kinderen meer energie te krijgen en het leven beter aan te kunnen. Door het PREMIUM-traject is het me gelukt mijn eetpatroon blijvend te veranderen en is de chronische ontsteking in mijn knie, waar ik al 13 jaar last van had, als sneeuw voor de zon verdwenen. Ook op psychologisch vlak heeft Marieke me erg geholpen en kon ze me zelfs via het digitale scherm inzichten geven die me erg geholpen hebben bij mijn weg omhoog. Marieke is zeer professioneel en kundig op alle verschillende aspecten die ze behandelt, aanrader!’

Jorien, 45 jaar

jorien

‘De reden dat ik met PREMIUM mee heb gedaan, is omdat ik kampte met vermoeidheid en gewichtstoename. Al snel ervaarde ik meer energie en kwam ik veel lekkerder in mijn vel te zitten. Het programma is heel concreet en vooral niet zweverig. De duur van 4 maanden maakt dat ik datgene wat voor mij werkt, ook echt heb geïmplementeerd.’
Rob Vrins, 40 jaar

‘De reden dat ik met PREMIUM mee heb gedaan, is omdat ik kampte met vermoeidheid en gewichtstoename. Al snel ervaarde ik meer energie en kwam ik veel lekkerder in mijn vel te zitten. Het programma is heel concreet en vooral niet zweverig. De duur van 4 maanden maakt dat ik datgene wat voor mij werkt, ook echt heb geïmplementeerd.’
Rob Vrins, 40 jaar

Rob Vrins

‘De insteek van mijn deelname aan PREMIUM was, om te leren hoe ik op het gebied van voeding beter voor mezelf kon gaan zorgen. Marieke heeft me daar op een hele praktische en inspirerende manier mee geholpen.

 Maar al snel kwam ik erachter dat mijn aandachtspunten veel dieper lagen. Mijn diepgewortelde onzekerheid heeft uiteindelijk plaatsgemaakt voor een veel sterker gevoel van eigenwaarde. Eindelijk ben ik gaan voelen dat ik mag zijn, wie ik ben.’
Berry Snoeren, 45 jaar

‘De insteek van mijn deelname aan PREMIUM was, om te leren hoe ik op het gebied van voeding beter voor mezelf kon gaan zorgen. Marieke heeft me daar op een hele praktische en inspirerende manier mee geholpen. 

Maar al snel kwam ik erachter dat mijn aandachtspunten veel dieper lagen. Mijn diepgewortelde onzekerheid heeft uiteindelijk plaatsgemaakt voor een veel sterker gevoel van eigenwaarde. Eindelijk ben ik gaan voelen dat ik mag zijn, wie ik ben.’
Berry Snoeren, 45 jaar

berry snoeren

‘Met haar levenservaring, rust en innerlijke kracht die zij uitstraalt, heeft Marieke mijn vertrouwen gewonnen. Er kwam snel een zeer open, veilige en fijne communicatie tot stand. De problemen waar ik in het dagelijks leven tegenaan liep, werden net even anders belicht. Dat leidde voor mij tot verhelderende eyeopeners. Marieke is een professionele coach die vanuit passie en met volle overtuiging de materie overbrengt. 
Dorien Kooijman, 45 jaar

‘Met haar levenservaring, rust en innerlijke kracht die zij uitstraalt, heeft Marieke mijn vertrouwen gewonnen. Er kwam snel een zeer open, veilige en fijne communicatie tot stand. De problemen waar ik in het dagelijks leven tegenaan liep, werden net even anders belicht. Dat leidde voor mij tot verhelderende eyeopeners. Marieke is een professionele coach die vanuit passie en met volle overtuiging de materie overbrengt. 
Dorien Kooijman, 45 jaar

TEM_3717 klein

‘Voordat ik bij Marieke kwam, worstelde ik met mijn werk-prive balans en zat ik niet lekker in mijn vel. Marieke gaf mij naast verdiepende inzichten ook veel praktische tips gegeven op het gebied van voeding en zelfzorg. De kracht van Marieke ligt op het inspelen op wat jij op dat moment nodig hebt en daarvoor neemt ze echt de tijd. Ik heb het ervaren als een cadeautje, dat gun ik iedereen!’ 
Tjitske, 40 jaar, Bavel

‘Voordat ik bij Marieke kwam, worstelde ik met mijn werk-prive balans en zat ik niet lekker in mijn vel. Marieke gaf mij naast verdiepende inzichten ook veel praktische tips gegeven op het gebied van voeding en zelfzorg. De kracht van Marieke ligt op het inspelen op wat jij op dat moment nodig hebt en daarvoor neemt ze echt de tijd. Ik heb het ervaren als een cadeautje, dat gun ik iedereen!’ 
Tjitske, 40 jaar, Bavel

wat is holistisch coachen?

‘Op het moment dat ik met Marieke in contact kwam, was ik op zoek naar een duidelijke richting in mijn leven. Ze daagde me constant uit om mijn overtuigingen en gedachten onder de loep te nemen. De rust die ze uitstraalt maakte dat ik geen enkele moeite had om uit mijn comfort zone te stappen. Marieke is kritisch, kundig en kan goed verbanden leggen. De sessies waren daarom intens, maar zeer waardevol. Juist dit maakte het traject erg effectief.’
Marin, 32 jaar

‘Op het moment dat ik met Marieke in contact kwam, was ik op zoek naar een duidelijke richting in mijn leven. Ze daagde me constant uit om mijn overtuigingen en gedachten onder de loep te nemen. De rust die ze uitstraalt maakte dat ik geen enkele moeite had om uit mijn comfort zone te stappen. Marieke is kritisch, kundig en kan goed verbanden leggen. De sessies waren daarom intens, maar zeer waardevol. Juist dit maakte het traject erg effectief.’
Marin, 32 jaar

lezing over voeding

PILOT Doorbreek Migraine

februari – mei 2022

Van €1047,00    voor 547 euro!

Toch nog wat twijfels of vragen? Boek HIER een gesprek of stuur me een EMAIL.

Let op: wees er op tijd bij.
Het aantal inschrijvingen is beperkt!

pomme-51 klein vierkant

Wie is Marieke?

Ik ben Marieke de Zwaan (1976), getrouwd en moeder van 3 puberende jongens. Wij hebben met ons gezin 10 jaar over de wereld gereisd.

De verschillende continenten openden ieder op zijn eigen manier mijn ogen. Mijn steeds weer veranderende omgevingen raakten mij op een bijzondere manier aan om mijn levensstijl compleet om te gooien. Ik voelde me al snel energieker en mijn chronische MIGRAINE verdween naar de achtergrond.

Nu jaren verder heb ik middels mijn boerengenen en academische benadering een holistisch programma ontwikkeld. Want ik heb als missie om mensen zoals jij, te helpen naar een leven met minder MIGRAINE en meer levensgeluk.

Een vleugje Bourgondisch, Latino & laid-back…

ir. Marieke de Zwaan

> Meer over Marieke, klik hier (video 3 min.)

Wie is Marieke?

Ik ben Marieke de Zwaan (1976), getrouwd en moeder van 3 puberende jongens. Wij hebben met ons gezin 10 jaar over de wereld gereisd.

De landen Frankrijk, USA, Australië en Brazilië openden ieder op zijn eigen manier mijn ogen. Mijn steeds weer veranderende omgevingen raakten mij op een bijzondere manier aan om mijn levensstijl compleet om te gooien. Ik voelde me al snel energieker en mijn chronische MIGRAINE verdween naar de achtergrond.

Nu jaren verder heb ik middels mijn boerengenen en academische benadering een holistisch programma ontwikkeld. Want ik heb als missie om mensen zoals jij, te helpen naar een leven met minder MIGRAINE en meer levensgeluk.

Een vleugje Bourgondisch, Latino & laid-back…

ir. Marieke de Zwaan

> Meer over Marieke, klik hier (video 3 min.)

pomme-29 klein vierkant

PILOT Doorbreek Migraine

februari – mei 2022

Gun jezelf dit kado!

Toch nog vragen? Boek HIER een gesprek of stuur me een EMAIL.

Let op: wees er op tijd bij.
Het aantal inschrijvingen is beperkt!

If not now, then when my dear…?

Fotografie: Marjolein Tebrunsvelt

betalen